Είμαστε μία ομάδα νέων ανθρώπων με κοινό τους χαρακτηριστικό την ακλόνητη πίστη στις δυνατότητες του διαδικτύου, από τις οποίες μόνο ένα πολύ μικρό κομμάτι έχουμε δει μέχρι στιγμής.
 
Με αυτό ως κεντρικό σκεπτικό, κατασκευάσαμε αυτήν την ιστοσελίδα, με απώτερο σκοπό να δημιουργήσουμε ένα δυναμικό δίκτυο διασυνδέσεων στην αγαπημένη μας Πάτρα, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή γενικότερα.
 
Το patrinesaggelies.gr έρχεται για να προσφέρει σε όλους τους χρήστες του μοναδικού αυτού μέσου που λέγετε διαδίκτυο, μία σειρά από μοναδικά πλεονεκτήματα. Ο κάθε χρήστης μπορεί πλέον να αναρτήσει τις μικρές αγγελίες του ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει, είναι να εγγραφεί χρήστης και να ακολουθήσει λίγα απλούστατα βήματα για την ανάρτηση της αγγελίας του.
 
Επιπλέον, το patrinesaggelies.gr, παρέχει μοναδική ευκολία χρήσης καθώς ο καθένας μπορεί πλέον από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου του να κάνει γνωστή την αγγελία του σε ένα ευρύτατο κοινό που δεν έχει όριο, χωρίς καν το κόστος του 1 ευρώ για αγορά εφημερίδας. Παράλληλα, η ιστοσελίδα μας προσφέρει μοναδική χρηστικότητα, καθώς όλοι οι χρήστες έχουν την δυνατότητα δημιουργίας προσωπικού προφίλ τους, που ουσιαστικά λειτουργεί σαν ένα δικό τους μικροsite μέσα στον ιστότοπο, το οποίο παρέχει δυνατότητα απόλυτης διαχείρησης της κίνησης των αγγελιών.
 
Επιπρόσθετα, η ιστοσελίδα μας παρέχει την δυνατότητα διαφήμισης σε εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή των Πατρών και όχι μόνο, μέσω των ειδικών θέσεων για διαφημιστικά banners που υπάρχουν σε όλες τις επιμέρους σελίδες του site.
 
Αν έχετε οτιδήποτε άλλο να προσθέσετε ή να προτείνετε, θα είμαστε παραπάνω από χαρούμενοι να ακούσουμε τις ιδέες σας. Το patrinesaggelies.gr είναι μία δυναμική ιστοσελίδα η οποία έχοντας πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών της, προωθεί την διαδραστικότητα στην επικοινωνία. Γι'αυτό, περιμένουμε να σας διαβάσουμε στο info@patrinesaggelies.gr.
 
Πιστεύουμε ακράδαντα στην δυναμική του διαδικτύου και στην εξέλιξή του ως το απόλυτο μέσο του παρόντος αλλά και του μέλλοντος. Είναι ένα μαγικό ταξίδι προκλήσεων και αναζητήσεων. Ελάτε να το απολαύσουμε μαζί!!